Nella Kharisma kembali mengcover lagu terbaru bergenre romansa yang berjudul Demi Kowe. Lagu Demi Kowe merupakan lagu perjuangan sesorang kepada sang kekasih yang ditulis juga dinyanyikan oleh Pendhoza. Lagu Demi Kowe dirilis pada 6 januari 2019 di akun youtube Pendhoza Official.

Di lagu ini Pendhoza mengambil tema tidak jauh dari lagu yang pernah kita rilis yang berjudul “Aku Cah Kerjo” pada tahun 2016. Di lagu Demi Kowe menggambarkan perjuangan seseorang yang rela jauh dari rumah dan jauh dari orang tua demi seorang kekasih yang ingin dihalalkan, dan berterima kasih telah setia walaupun jauh dari pandangan.

Berikut Lirik Lagu Demi Kowe – Nella Kharisma:

[the_ad id=”69″]

Dik aku bali arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak buktekke kowe ojo mbedo ati
Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku.

Aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi duduk dipelaminan
Mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
Aku neng sandingmu ngancani uripmu
Merga yo mung kowe sing gawe seneng atiku

Wis sprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe
Aku lila adoh omah Adoh wong tua demi kowe
Ben supaya Tetep mulya

Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku
Merga tresna aku bisa adoh paran njaga rasa
Godaan teka nanging aku ora ngiwa
Saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
Ono kowe aku wani ngadepi urip iki
Matur suwun wis gelem nompo aku
Sampun percaya karo janji-janjiku
Bakal tak jaga tekan ing patiku
Kanggoku awakmu kuwi harga diriku

Wis seprene suwene aku lungo ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe
Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi kowe Ben supaya Tetep mulya

Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku
Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

4 KOMENTAR